Jika anda mencari Set Berpantang yang selamat dan paling penting bebas bahan kimia, anda mungkin memerlukan Set seperti dalam video ni. Apakah Set Berpantang yang diamalkan oleh si ibu yang baru bersalin ini? Jom tonton video di bawah. Anda juga boleh membuat penilaian sendiri tentang manfaat dan kebaikan setiap produk di dalam Set ini. Bagaimana ia membantu meningkatkan tahap kesihatan ibu yang baru melahirkan anak? Apa kata bidan yang membantu sepanjang si ibu dalam pantang? Bolehkah mengambil herba dan Set Berpantang ini secara serentak? Jom-jom…dapatkan jawapan terhadap kesemua persoalan tersebut di atas, dengan menonton video ini !     Kredit video: YourSuperMomHDBACA SETERUSNYA

Assalamualaikum dan salam sihat ceria dari SC… Ini pula kisah seorang ibu yang baru pertama kali terkena ‘chicken pox’. Time kecik-kecik dulu beliau selamat dari ‘penyakit’ ni sehingga menjelang usia remaja. Namun, sapa sangka beliau akhirnya terkena ‘chicken pox’ setelah mendirikan rumah tangga dan dikurniai cahaya mata. Huhu. Kisah beliau bermula apabila anak beliau terkena’chicken pox’. Dan… 2 minggu selepas itu tibalah giliran beliau pula yang kena. Keadaan beliau semasa dan selepas ‘chicken pox’ benar-benar teruk dan menjadi-jadi. Dengan gatal yang merimaskan serta parut yang berbekas di seluruh wajah membuatkan keyakinan diri beliau turut menurun sama sekali. Apakah yang beliau telah lakukan selepas itu? NakBACA SETERUSNYA

Assalamualaikum dan salam sihat ceria dari SC… Kali ni SC ingin berkongsi kisah seorang ayah yang mempunyai tekanan darah tinggi yang kronik ! Bagaimana beliau bertindak dengan pantas mengubah cara hidup ke arah hidup yang lebih sihat dan positif?   Apakah tindakan tersebut?   Berdasarkan perkongsian dalam rakaman video di bawah, beliau menyatakan telah berjaya menurunkan tekanan darah ke tahap normal dan mengalami penurunan berat badan sebanyak 13kg dalam tempoh sebulan ! Woww..! Alhamdulillah. Ini menunjukkan bahawa jika kita berusaha dan konsisten dalam usaha yang dilakukan, inshaAllah, Allah pasti memakbulkan doa yang kita panjatkan kepada-Nya. Untuk makluman, beliau merupakan seorang ketua keluarga yang memiliki kehidupanBACA SETERUSNYA

Alhamdulillah… Baru lepas buat ‘penggembaran’ nih. Hehe. Adalah kerja ‘shooting’ sikit bersama En. Suami tadi. Seronokkk…pengalaman pertama lagi tuh ! Huhu. Jadi, nantikan hasil foto-foto ‘organik’ SC di lain perkongsian ya. Kali ni SC nak belanja testimoni SR Vita-C saja. Sample foto ‘organik’ kami..hehe. Testimoni ni SC gelarkan dia Testimoni 26+1…kerana ada 27 testimoni yang SC kumpulkan untuk tujuan perkongsian bersama. Ini bermaksud seramai 27 orang pengguna telah ‘sudi’ berkongsi kesan pengambilan vitamin C ini ke atas tubuh badan mereka. Jom-jom…anda boleh lihat satu persatu testimoni ni ya !   1)   Mak andam puji sebab kulit licin, jadi senang make up ! Hehe. 1 +BACA SETERUSNYA

Gambar sekadar hiasan Bukan senang nak kuruskan badan terutamanya berat badan yang melampau-lampau ni. Hehe. Sebenarnya jika SC ditanya bagaimana cara nak kurus? SC akan jawab: Ada tiga perkara ini yang perlu diambil peduli ketika seseorang bercadang untuk menurunkan berat badan (ideal): Perkara pertama– Ambil suplemen Perkara kedua– Senaman konsisten Perkara ketiga– Pemakanan   Kisah suami yang berjaya menurunkan berat badan ! Ini merupakan kisah seorang kenalan SC, di mana suami beliau berjaya kurus setelah menjaga dan mempraktikkan dengan baik ketiga-tiga perkara tersebut di atas. Apakah suplemen yang diambil untuk membantu proses penurunan berat bada ini? Si isteri memberikan suplemen Herb-Lax, OmegaGuard, Alfalfa Complex, Lecithin,BACA SETERUSNYA

  “Ada orang tegur kulit berseri-seri sejak amalkan produk Shaklee.” Hurmmm… Betulkah ambik produk Shaklee memberikan kesan sedemikian? Jom ikuti kisah si Beuty di bawah ini…   Kisah si Beauty Ini kisah yang SC perolehi daripada seorang sahabat, si Beauty. Apabila ditanyakan ‘Bagaimana beliau mendapat kesan wajah berseri-seri?’. Ini jawapan yang diberikan:   Si Beauty: Sejak dua menjak ni ada ler 2, 3 orang yang tegur muka berseri-seri. Hehe. Ada rezeki pasni nak try Vivix lah pula. Me: Sudah berapa canister ESP ambil setakat ni? Si Beauty: Rasanya baru lebih 5 tong. Selain ESP saya ambik juga suplemen lain seperti Zinc, B-Complex, vitamin C dan EBACA SETERUSNYA

Herbal Blend Herbal Blend ni sejenis krim. Ia digunakan adalah untuk kegunaan luaran sahaja. Ada beberapa manfaat dari penggunaan Herbal Blend ini antaranya termasuklah: Tangan kena air panas mendidih Ekzema Kena seterika panas Kena minyak panas Tumit pecah Ruam lampin Kena gigitan serangga Kes-kes jerawat Panau Hihi…seperti kata ‘akak’ ni berhubung Herbal Blend: “Sekarang ni, kalau kena minyak panas dan sapukan krim memang tak menggelembung lah. Tak payah dah nak cari kicap ‘hitam’   bagai. Hihi.”   Semoga bermanfaat.  BACA SETERUSNYA

Produk Shaklee yang pelbagai ! Ni pengalaman orang yang sudah merasai khasiat dari pengambilan vitamin atau suplemen Shaklee. Huhu. Apa yang beliau rasa sebelumnya? Jom ikuti perbualan ini… ——— “Sebelum makan suplemen dulu badan penat! Asyik naik angin je. Sakit sana sini. Tidur awalpun bangun lewat juga. Penattt…sangat! Lepas bersalin banyak kali lagilah. Sakit sendi sampai tak boleh tidur. Menderitanyaaa.! Namun… Selepas diperkenalkan dengan produk suplemen Shaklee: “Alhamdulillah. Sekarang ni, lepas bersalin dan dalam pantang, tapi tak macam pantang ! Sebab rasa cergas lain macam. Hehe.” ———- Alhamdulillah. SC pun sama, kita berharap agar setiap apa yang memasuki tubuh kita adalah dari bahan yang selamatBACA SETERUSNYA

Mengapa VIVIX amat istimewa sekali? Ramai pengguna tegar VIVIX yang teruja kerana usaha mereka melawan penyakit yang dihadapi membuahkan hasil yang amat positif. Insya-Allah, mencegah lebih baik dari merawat. Namun, kita tidak boleh berputus asa melawan penyakit yang telah bersarang dalam tubuh, bukan? Jadi, entri kali ni biarlah testimoni-testimoni ini pula yang berbicara tentang VIVIX… VIVIX oh, VIVIX….hehe. Jom layan ! Testimoni 1 Mak yang merokok “Salam..selamat pagi semua..nak share satu story Mmmm…segan dan agak malu bila ibu kita seorang perokok tegarkan…mak saya memang perokok tegar dari usia belasan tahun lagi…bukannya rokok daun…tapi rokok Dunhill… Dulu memang rasa segan dengan kawan2…dengan keluarga bakal suami…tapi tuBACA SETERUSNYA