Bagaimana AJHT bertindak keatas sendi anda? Tentu sekali sebelum mengambil mana-mana produk kesihatan, kita akan melakukan kajian terlebih dahulu terhadap keberkesanan produk disamping testimoni penggunanya. Entri kali ini, saya ingin berkongsi kepada anda bagaimana AJHT bertindak ke atas sendi? Iya betul. Ada 3 cara tindakan yang semestinya bermanfaat untuk sendi kita. AJHT memberikan manfaat kepada sendi dalam 3 cara iaitu: 1) Ekstrak Boswellia Ekstrak ini menyokong keselesaan sendi 2) Ekstrak jagung Ia membantu meningkatkan kesan kusyen 3) Vitamin C, tembaga, zink dan mangan Formulasi ini membantu memelihara sel tisu penghubung yang sihat Untuk pengetahun anda, sebenarnya ekstrak Boswellia telahpun digunakan secara tradisional dalam perubatan AyuverdicBACA SETERUSNYA

“Saya nak sangat tahu apakah bahan utama yang digunakan bagi menghasilkan suplemen AJHT ni. Mak saya adalah mengalami masalah sakit sendi dan juga tulang. Jadi, sekarang ni pergerakan mak amat terhad. Sakit katanya. Dia tidak lagi mampu berjalan dengan cepat, apatah lagi berlari. Hurmmm..saya dengar produk untuk sendi dan tulang termasuklah AJHT ni. Ramai yang telah mencuba termasuklah mak saya dan…Alhamdulillah! Ia memberi kesan yang positif sekali.” Adakah anda juga nak tahu apakah bahan utama dalam AJHT ni? Tahukah anda rumusan yang digunakan di dalam AJHT lah yang membuatkannya bertindak dengan cepat dan berkesan. Oleh itu, saya ingin berkongsi kepada anda semua tentang bahan utamaBACA SETERUSNYA

Pencuci Pinggan Hand Dish Wash Concentrate merupakan pencuci pinggan basuhan tangan yang handa membersih minyak degil. Sebotol mengandungi 473ml atau 16 0z. Keistimewaan dan manfaat Pencuci Pinggan Hand Dish Wash Concentrate Beberapa titisan mencukupi bagi pencuci setimbun pinggan yang berminyak selepas makan malam Membuatkan tugasan menjadi amat mudah Lembut pada tangan Semula jadi, pencuci berasaskan tumbuh-tumbuhan Kaya dengan buih dan tahan lebih lama Membuatkan pinggan bersih berkilau Jaminan mutu kebersihan Bebas toksik Hypoallergenik Biosurfaktan Semula jadi Bebas fosfat Saya ingin menempah Pencuci Pinggan Hand Dish Wash Concentrate SEKARANG…BACA SETERUSNYA

Krim Herbal Blend merupakan krim ‘multi-purposes’ yang bukan sekadar krim biasa. Ia juga terkenal dengan fungsinya untuk kegunaan kulit lasak yang berhak mendapat belaian lembut, tentunya dengan Herbal Blend. Krim ini mengandungi 113g. Keistimewaan dan manfaat Krim Herbal Blend Krim yang  melegakan ini dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki Nyaman, bermentol dan tidak melekit Diperbuat daripada ekstrak herba semula jadi yang menenangkan termasuk sage, horse chesnut, yarrow dan rosemary Saya ingin menempah Krim Herbal Blend SEKARANG…BACA SETERUSNYA

DTX Complex merupakan suplemen khusus untuk perlindungan dan kesihatan hati. Sebotol DTX Complex mengandungi 90 kaplet. Keistimewaan DTX Complex Terdapat banyak keistimewaan DTX Complex termasuklah: Menyediakan makanan sokongan bagi melindungi fungsi hati yang sihat dengan satu formula herba yang unik dengan antioksidan Dapat mempertingkatkan ciri-ciri  aliran hempedu yang apabila digabungkan dapat melindungi dan merangsang keupayaan normal badan dalam mengekalkan sel-sel hati yang sihat Mengandungi ekstrak biji benih pokok susu tisel yang terbukti menyokong keupayaan normal badan membuat protein yang membantu jana semula sel hati Cendawan Reishi dan Schizandra chinensis mempunyai ciri-ciri antioksida Dandelion, kunyit dan artichoke membantu mengekalkan aliran hempadu Khasiat bahan utama DTX ComplexBACA SETERUSNYA

OsteMatrix merupakan produk suplemen yang komprehensif, terbukti secara klinikal dan mudah ditelan. Seboto mengandungi 120 kaplet. Keistimewaan OsteMatrix Terdapat banyak keistimewaan OsteMatrix termasuklah: Menyediakan satu matriks unik nutrien klinikal termasuk kalsium, vitamin D, magnesium dan banyak lagi untuk membina dan mengekalkan tulang yang kuat Membekalkan 1,000mg (100% pengambilan harian) unsur kalsium daripada sumber-sumber yang mempunyai tahap kepekatan yang tinggi dan mudah diserap dari alam semula jadi 400mg (100% pengambilan harian) magnesium untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalam tulang serta menguatkannya 400IU (100% pengambilan harian) vitamin D untuk merangsang penyerapan kalsium Kalsium yang isinya seimbang memastikan kadar penyerapan adalah 99% Formulanya unik, dibuat dari mineral semula jadiBACA SETERUSNYA

Mengapa suri rumah memerlukan Basic H2? Nak tahu? Basic H2 ni sebenarnya mampu bekerja @ memudahkan kerja-kerja para isteri di rumah. Hehe. Ia mencuci sebarang permukaan dalam atau di luar rumah seperti: Dinding, tingkap dan cermin Kaunter dapur, jubin dan lantai Peralatan Dapur Hiasan kayu Periuk belanga Perabot (Jangan gunakan dalam akuarium atau tangki air pengelap cermin kereta) Boleh saja guna pencuci biasa tuh. Bezanya Basic H2 ni lebih selamat sikit dan mesra alam. Bagaimana tuh? Baiklah. Adakah kita tahu apakah bahan disebalik bahan pencuci yang digunakan di rumah? Kadang kala kita mungkin tak perasan atau sememangnya tak tahupun tentang bahan utama didalamnya, kan? Hurmmm…BACA SETERUSNYA

Advanced Joint Health Tablet (AJHT) merupakan suplemen yang berfungsi bagi membantu anda kekal bergerak bebas. Sebotol mengandungi 60 tablet. Keistimewaan AJHT Mengandungi ekstrak unik Boswellia aktif dengan paten tertunda Mengandungi ekstrak jagung dan nutrien penting lain termasuk zink, tembaga, mangan dan vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan Campuran formula saintifik ini juga mengandungi ekstrak jagung yang membekalkan satu sumber glukosamina yang pekat dan dapat menyokong keselesaan sendi, membantu pergerakan tulang rawan serta memelihara tisu penyambung yang sihat 100% bebas daripada kondroitin iaitu sejenis bahan yang mampu mengganggu penyerapan ekstrak jagung dan glukosamina Ciri-ciri suplemen AJHT 100% bebas sumber kerang 100% vegetarian 100% bebas kondroitinBACA SETERUSNYA

Apa itu Lecithin? Lecithin terkenal dengan fungsinya sebagai ‘Pengemulsi Semula Jadi’ (Lecithin Shaklee). Akademi Sains Kebangsaan (The National Academy of Sciences) menyatakan bahawa: Kolina penting dalam diet harian kerana ia berfuungsi menyokong kesihatan otak, hati, kardiovaskular  dan pembiakan. Apa pula kolina? Kolina adalah komponen dalam neuropenghantar asetilkolina yang terlibat dalam penghantaran mesej kepada otak dan sistem saraf. Haa…penting tak kolina ni dalam tubuh kita? Iya, ia sangat penting terutama yang berkaitan kekuatan memori ni tau..huhu. Lecithin merupakan suplemen yang terkenal dengan fungsinya sebagai pengemulsi semula jadi yang paling berkesan. Sebotol mengadungi 180 kapsul. Keistimewaan Lecithin Shaklee Lecithin Shaklee mengandungi 180 kapsul. Setiap kapsul membekalkan 3.1g kolina yangBACA SETERUSNYA

Cinch Energy Tea Mix merupakan minuman untuk meningkatkan tenaga. Sekotak mengandungi 28 sachet. Keistimewaan dan manfaat Cinch Energy Tea Mix Teh eksotik putih, merah dan teh hijau Matcha (satu teh hijau bagi istiadat ulung Jepun) dituai dan dicampurkan dengan teliti bagi menghasilkan minuman yang luar biasa Memberi anda tenaga tambahan semula jadi dan rasa nyaman Ditambah dengan Taurina yang dikaji secara meluas dapat meningkatkan tenaga dan ketahanan badan Pilihan terbaik untuk menggantikan manisan dan kopi bagi mengekalkan kecergasan tubuh Tanpa gluten, tidak mengandungi perisa tiruan, pewarna dan bahan pemanis Saya ingin menempah Cinch Energy Tea Mix SEKARANG… *Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atauBACA SETERUSNYA