Alhamdulillah semalam mula mengait beg dengan pattern macam ni. Ala-ala zigzag pun iya. Kan? Haaa…kalo nak tahu saya belajar macam mana? Di mana? Dengan siapa? Meh saya share video toturial simple mudah faham di bawah ini: Korang pun boleh buat hehe. Best rasanya bawa beg kait sendiri. Apatah lagi dengan pilihan pattern serta warna idaman kikiki.    BACA SETERUSNYA

Gambar hiasan Aku minat betul dengan aktiviti mengait. Dulu mak dan ayah aku yang memperkenalkan kemahiran ini. Aku masih ingat, aku belajar sungguh-sungguh dari jari kaku sehinggalah aku kian menguasai permainan ini…hee. Sekarang, aku bersyukur sangat sebab aku berpeluang belajar lebih jauh lagi. Kalau dulu aku belajar dengan insan-terdekat sahaja tapi sekarang dengan kemudahan di YouTube, aku bisa belajar dengan orang-orang di luar negara. Aku suka! Mula-mula tu sebab minat. Sekarang aktiviti ini sudah jadi hobi dan kerjaya juga. Sebab ada kenalan rapat mahupun bukan yang mulai menghubungiku untuk menjadi pelanggan setia hasil kaitanku..hee. Alhamdulillah, syukur sangat-sangat! Di usia ini pula Allah memberikan aku kebahagiaanBACA SETERUSNYA