Melihat anak menangis ketika membuang air besar tentunya merisaukan para ibu di luar sana. Apatah lagi jika keadaan tersebut berlanjutan ditambah pula dengan citarasa anak yang ‘tak suka makan sayur’, pastinya merumitkan lagi situasi ini. Bagi sembelit yang agak teruk, ada yang sampai kuar darah lagilah ‘mengharukan’ hati si ibu, betul? Pastinya rasa cemas dan gelisah yang datang membuatkan hati tak keruan sepanjang masa. Bagaimana cara mengatasi masalah ini? Di sini SC nak kongsikan beberapa tips mengelak anak mengalami masalah sembelit. Semoga entri ni bermanfaat untuk kita bersama ya…hehe. Cara elak anak sembelit 1. Pastikan minum air masak yang mencukupi supaya badan anak puan tidakBACA SETERUSNYA

WANITA DAN ‘AWET MUDA’ Wanita yang mementingkan kesihatan kulit serta kecantikan menyeluruh tubuh sudah pasti berusaha untuk kekal awet muda, betul? Jadi untuk mempertahan keremajaan kulit yang anjal, elastik, sekata dan sebagainya sudah tentulah penjagaan tubuh badan harus bermula dari sekarang. Jika anda ingin awet muda dari usia sebenar, pengambilan Collagean Powder boleh membantu anda atau paling tidak pun ia membantu melambatkan proses penuaan di mana setiap orang pasti melaluinya. Bagaimana Collagen Powder dapat membantu anda? Tapi sebelum itu cuba lihat antara tanda-tanda penuaan kulit di bawah ini: *Sumber foto: cantiksihatcorner.blogspot.com Haa…tentu kita semua ‘sedikit’ bimbang dengan tanda-tanda ini bukan? “Aduhhh…   Umurku dah angkaBACA SETERUSNYA

Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen. Ia adalah kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Collagen Powder dari sumber sisik Ikan Merah yang tahan lasak Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan. Promosi Disember 2015 kini datang lagiii ! Collagen Powder ditawarkan dengan harga promosi bagi pembelian sebanyak 6 kotak, bakal dapat percuma 1 kotak lagiiii… Bestkan? Iyalah siapa yang nak bagi percuma sekotak CP ni pada hari-hari biasa..huhu. Jadi, jangan lepaskan peluang untuk mendapatkanBACA SETERUSNYA

Set Penyusuan Lengkap Shaklee terdiri daripada beberapa jenis suplemen penting. Setiap suplemen ini mempunyai kebaikannya yang tersendiri sama ada untuk si ibu ataupun kepada bayi anda. Sudah ramai yang mengambil Set ini bagi tujuan penyusuan lengkap sehingga anak berusia 2 tahun dan seterusnya. Jom nonton video yang disediakan ini istimewa untuk anda… Dilema seorang  ibu merangkap jururawat, ketahui bagaimana kisah beliau dengan suplemen Shaklee… InshaAllah rata-rata daripada pengguna melahirkan perasaan gembira. Apa manfaat yang mereka sudah perolehi dan ‘bakal’ anda nikmati? Antara manfaat utamanya ialah: stok susu sihat susu ibu berkualiti stok mencukupi untuk si manja Baiklah dengan ini SC perkenalkan keenam-enam suplemen yang terdapat dalamBACA SETERUSNYA

Set Kombo OmegaGuard ini membantu anda untuk menentukan pilihan berdasarkan masalah kesihatan yang dialami, atau bagi menjawab persoalan anda seperti, ‘Kenapa saya perlukan suplemen dalam Set ini?’ Hihi. Justeru itu, usah tunggu lama-lama…jom lihat mana satulah yang sesuai untuk anda ! + Garlic Tujuan: Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi sehingga ke paras yang normal. + AJHT dan OsteMatrix             Tujuan: Merupakan Set Kesihatan Tulang dan Sendi yang lengkap dan selamat untuk anda. + Lecithin  Tujuan: Sebagai suplemen ‘bakar lemak’ bagi membantu penurunan berat badan ideal. + Herb-Lax Tujuan: Membantu proses ‘bakar lemak’ dan detox badan sekaligus. + Alfalfa Complex danBACA SETERUSNYA

Macam macam pilihan dengan Set Kombo Alfalfa Complex ini. Ia terdiri daripada pelbagai set berdasarkan kepada suplemen Alfalfa Complex sebagai produk utama. Ia digabungkan dengan suplemen yang lain sebagai solusi terbaik untuk membantu menangani masalah kesihatan anda. Apakah set-set dalam Set Kombo ini? + Lecithin Tujuan: Sebagai Set Kurus untuk penurunan berat badan anda. + OmegaGuard Tujuan: Set Bakar lemak bagi membantu proses pemecahan lemak-lemak berlebihan. + GLA Complex Tujuan: Merupakan Set Subur bagi isteri yang merancang untuk meningkatkan kesuburan. + SR Vita-C Plus Tujuan: Sebagai Set Kulit untuk kesihatan dan kecantikan kulit anda. + Herb-Lax dan DTX             Tujuan:BACA SETERUSNYA

Set Kombo semestinya suatu pilihan yang dapat membantu anda membuat keputusan dengan cepat berdasarkan tujuan, ‘Mengapa anda memerlukan Set tersebut? Apakah tujuan pengambilan setiap suplemen anda?’ Jadi, jika anda nak tahu apakah Set yang terdapat dalam Set Kombo ESP ini? Jom lihat info dan pelbagai set pilihan anda di bawah ini:   + GLA Complex Tujuan: Untuk membantu mendapatkan kulit gebu. + Alfalfa Complex Tujuan: Sebagai Milk Booster untuk ibu yang merancang ingin menyusukan anak dalam tempoh penyusuan lengkap susu ibu. + Performance Drink Tujuan: Membantu ketika berpuasa dan kekal cergas sepanjang hari. + Vita-E Complex Tujuan: Sebagai rawatan bagi kulit berparut atau berjerawat tak kiraBACA SETERUSNYA

Jika anda mencari Set Berpantang yang selamat dan paling penting bebas bahan kimia, anda mungkin memerlukan Set seperti dalam video ni. Apakah Set Berpantang yang diamalkan oleh si ibu yang baru bersalin ini? Jom tonton video di bawah. Anda juga boleh membuat penilaian sendiri tentang manfaat dan kebaikan setiap produk di dalam Set ini. Bagaimana ia membantu meningkatkan tahap kesihatan ibu yang baru melahirkan anak? Apa kata bidan yang membantu sepanjang si ibu dalam pantang? Bolehkah mengambil herba dan Set Berpantang ini secara serentak? Jom-jom…dapatkan jawapan terhadap kesemua persoalan tersebut di atas, dengan menonton video ini !     Kredit video: YourSuperMomHDBACA SETERUSNYA

Set ini terdiri daripada 3 jenis suplemen iaitu: SR Vita-C Plus OmegaGuard Alfalfa Complex Fungsi setiap suplemen: SR Vita-C Plus Meningkatkan sistem imun dan mempunyai kesan positif terhadap asma OmegaGuard Membantu mengurangkan keradangan dalam saluran paru-paru Alfalfa Complex Mengandungi klorofil yang membantu mengurangkan keradangan Jadi, jika anda berminat untuk mendapatkan Set ini, boleh hubungi SC pada bila-bila masa…   SMS / Whatsapp: ~ Midzrana Amirul ~ 014 65 247 51BACA SETERUSNYA