30 Kelebihan Menjadi Ahli

Assalamualaikum,

Dahulu SC ada risik-risik pasal Shaklee ni. Tapi bukan sebab nak join jadi ahli or pengedar. Huhu. SC sebenarnya tercari-cari produk yang sesuai untuk sakit lutut mak. Hurmmm…iyala kan, sakit lutut ni sering sangat menyerang wanita yang lanjut usia.

Mak SC sendiri ‘declare’ bahawa dia sudah mengalami osteoporosis. Tu yang selalu benar minta SC carikan ‘sesuatu ubat’ yang bagus untuk masalah lutut (tulang) beliau.

Sampailah akhirnya SC diperkenalkan dengan produk Shaklee. Masa tu SC ditawarkan harga bukan ahli sebab SC sudah pesan dengan ‘akak’ pengedar Shaklee yang SC just nak beli suplemen jek. Huhu. langsung (zero) tak terfikir nak jadi ahli apatah lagi ‘berminat’ untuk jadikan bisnes serius (seperti sekarang)..hehe.

Nak tahu KELEBIHAN JADI AHLI ni? Hurmmm…lagilah tiada dalam benak masa tu !

Tapi itu dulu punya ceritalah. Hihi. Cerita bagaimana SC mula-mula terjebak dengan Shaklee? Hurmm. Adakah juga sama? Adakah selama ini anda sudah tahu atau dengar tentang jenama Shaklee?

Atau…

Sudah tahu tapi masih belum mengetahui sepenuhnya kelebihan-kelebihan menjadi ahli atau Pengedar Sah?

Baiklah. Jikalau begitu, meh SC nak kongsikan kepada anda semua ‘apakah yang bakal diperolehi setelah mendaftarkan diri menjadi sebahagian ‘keluarga Shaklee’ khususnya di Malaysia.

 

30 KELEBIHAN JADI AHLI SHAKLEE

Yuran & Keahlian

memberkit

‘Beg kit ahli’ mengandungi buku panduan dll. yang boleh dijadikan sumber bacaan penting untuk mengenali Shaklee pada pertama kali

1. Yuran yang rendah (berserta penghantaran beg kit ahli)

2. Keahlian seumur hidup

3. Keahliaan tidak terbatal sekiranya tidak membuat pembelian

 

Produk

shaklee3

Pelbagai jenis produk merangkumi kesihatan, kecantikan dan kediaman. Semuanya boleh dimiliki dengan ‘harga eksklusif’ sebagai ahli

 

shaklee diff 1

Produk berkesan terhadap pengguna tegar Shaklee

shaklee diff 4

Pelaburan Shaklee bagi tujuan ujikaji, penyelidikan dan pembangunan

4. Diskaun ahli sehingga 15% – 20%

5. Tak perlu ‘buang duit dan masa’ untuk ‘survey’ pengedar mana yang boleh beri anda harga terendah dan sanggup nak layan setiap persoalan anda

6. Proses pembelian yang mudah

7. Shaklee 100% semula jadi

8. Ada kajian produk yang dijalankan dengan amat teliti

 

Bonus

kepimpinan2.jpg

Panduan pengiraan bonus Shaklee bagi Bonus Bulanan Shaklee. Bagi bonus Kepimpinan dll, penerangan diberikan kepada ahli yang sudah berdaftar sahaja

9. Bonus Bulanan (jika pembelian melebihi 150uv atau RM470 dan ke atas

10. Bonus Kepimpinan

11. Bonus Kereta

12. Bonus Eksklusif

13. Bonus 2, 3, 4 dan 5 angka anda sendiri yang tentukan

 

Pakej Pelancongan Bersama Shaklee
1441364574_Star_Asia_Bangkok_-_Poster_A3

1442309297_OrlandoFL_Poster_A3_Final

Trip Eksklusif 2016 ke Bangkok, Thailand dan Orlando, Us. Tawaran hebat kepada semua ahli yang memenuhi syarat kelayakan !

14. Trip Antarabangsa

15. Trip Dalam Negara

16. Umrah

 

Bisnes

laman-web-shaklee-baru

Pergi ke website rasmi Shaklee (Malaysia) untuk mendapatkan info tentang produk atau syarikat serta ‘login’ ke akaun ahli

shaklee2u-dot-com-my

Dengan menaip : shaklee2u.com, ahli boleh ‘login’ terus ke akaun masing-masing dengan mudah

My Shaklee Apps

Apps ‘My Shaklee’ kini boleh di ‘install di Play Store untuk kegunaan eksklusif online ahli tak kira di mana berada (pastikan ada line internet)

17. Tak perlu modal

18. Tak perlu simpan stok

19. Bimbingan kelas online / offline

20. Menjana income

21. Jemputan ke grop khas

22. Dimasukkan ke dalam grop khas di dalam FB

23. Tidak perlu jumpa pelanggan

24 Layanan dan konsultasi istimewa dari pengedar atau penaja

25. Perniagaan berasaskan produk

26. Sistem yang halal

27. Upline dan downline sama-sama bekerja

28. Sesuai bagi yang ingin bisnes ‘online’

 

Makan sendiri

images-11

Rangkaian produk jenama Shaklee yang dijamin selamat, berkesan dan mesra alam kini boleh diperolehi dengan mudah, pada bila-bila masa bagi ahli yang makan sendiri

29. Tak perlu menjual jika hanya untuk makan sendiri

30. Perbincangan dalam grop khas tentang produk secara online

 

CARA DAFTAR AHLI

Kelebihan yang banyak ini hanya boleh ‘diisi’ oleh individu yang berdaftar jadi ahli sahaja. Hihi. Jadi jika anda berminat dengan semua ‘kelebihan’ yang bakal diperolehi, silalah daftarkan nama anda sekarang.

Hubungsi SC untuk pendaftaran keahlian anda sekarang:

Midzrana Amirul (ID Shaklee : 1171364)

014 6524751 (SMS atau WhatsApp)

‘Selamat maju jaya dunia akhirat ! serta salam sihat dan ceria dari SC…’

Leave a Reply