Set Penyusuan Lengkap Shaklee membantu mengatasi masalah susu ibu merundum

Set Penyusuan Lengkap Shaklee membantu mengatasi masalah susu ibu merundum

Set Penyusuan Lengkap Shaklee terdiri daripada beberapa jenis suplemen penting. Setiap suplemen ini mempunyai kebaikannya yang tersendiri sama ada untuk si ibu ataupun kepada bayi anda.

Sudah ramai yang mengambil Set ini bagi tujuan penyusuan lengkap sehingga anak berusia 2 tahun dan seterusnya.

Jom nonton video yang disediakan ini istimewa untuk anda…

Dilema seorang  ibu merangkap jururawat, ketahui bagaimana kisah beliau dengan suplemen Shaklee…

InshaAllah rata-rata daripada pengguna melahirkan perasaan gembira. Apa manfaat yang mereka sudah perolehi dan ‘bakal’ anda nikmati? Antara manfaat utamanya ialah:

  • stok susu sihat
  • susu ibu berkualiti
  • stok mencukupi untuk si manja

Baiklah dengan ini SC perkenalkan keenam-enam suplemen yang terdapat dalam Set Penyusuan Lengkap Shaklee. Ia terdiri daripada:

  1. Alfalfa Complex
  2. ESP
  3. Vita-Lea
  4. SR Vita-C Plus
  5. B-Complex
  6. OsteMatrix

 

Apakah fungsi setiap suplemen ini?

Alfalfa Complex

alfafa-complex-s

  • Alfalfa sebenarnya telahpun digunakan zaman-berzaman sebagai penambah susu atau ‘milk booster’ di negara Barat

ESP

esp-soy-protein

  • Merupakan sumber utama protein yang membantu memekatkan susu ibu selain merangsang penghasilan susu yang banyak
  • Ia juga memberikan rasa kenyang serta bertenaga bagi ibu menyusu

Vita-lea

vita-lea

  • Suplemen ni dikenali sebagai ‘Multivitamin dan Multimineral’ kerana membekalkan keperluan vitamin dan mineral harian yang lengkap kepada ibu menyusu
  • Ia memenuhi keperluan sel badan untuk menjalankan fungsinya dengan lancar

SR Vita-C

vita-c-plus

  • Vitamin C penting untuk kesegahan sel, mempertingkatkan imuniti tubuh, mencantikkan kulit dan sebagai antioksidan

B-Complex

b-complex

  • Suplemen ini membantu mengurangkan stres, mengimbangi hormon dan membakar makanan menjadi tenaga agar ibu tidak cepat letih dan lesu
  • Ia juga membekalkan asid folik yang penting dalam penyusuan ibu

OsteMatrix

oste-matrix

  • Suplemen ini membekalkan keperluan sumber kalsium bagi menguatkan tulang ibu dan bayi
  • Selain itu kedua-duanya mendapat faedah yang sama iaitu membantu menguatkan gigi

 

Kita lihat apa kata mereka yang telah berjaya mengharungi ujian ‘susu merudum’ dan menikmati khasiat sepenuhnya daripada suplemen dalam Set Penyusuan ini…hihi.

 

TESTIMONI PENGGUNA

SC nak share beberapa testimoni pengguna yang amat berpuas hati dengan kesan pengambilan set ini:

Testimoni 1

set penyusuan lengkap1

“Sharing is caring…testimoni saya sendiri ni…dah 6bln menggunakan shaklee…bby pun dah 8bln. Alhamdulillah, susu masih meriah…ibu ibu jom buat stok utk bulan puasa nti. Saya dah mula buat stok…Alhamdulillah sehari dpt hasil dlm 30-37oz…dpt buat stok 10oz sehari. InshaAllah, mizi untuk buat stok boleh berjaya…dapatkan tips penyusuan drpd pengedar2 anda skg!…kalau sy boleh, anda semua pun boleh!”

Testimoni 2

set penyusuan lengkap2

“Alhamdulillah…rezeki buak anak Aqil Rayyan bin Faizal… Terima kasih Ya Allah…terima kasih Shaklee. Semoga memberi inspirasi kepada ibu2 di luar sana.”

Testimoni 3

set penyusuan lengkap3

“Alhamdulillah…dpt berkongsi kebaikan Shaklee dgn kwn2…mlm ni ada kwn dtg ziarah babyku yg berusia 3 bln…kebetulan beliau juga mempunyai baby berusia 4 bln…tatkala melihat deep freezerku yg hampir penuh dgn stok EBM, terus terbuka hatinya utk membeli set 3M fullpack (utk ibu menyusu) Shaklee…”

Testimoni 4

set penyusuan lengkap4

“Setelah sepuluh hari ambil set triple M… Dan pam bila ada masa terluang… ALhamdulillah stock EBM dari 50 oz last week dah bertambah lbh kurang 130 oz dlm jangkamasa 10 hari… So altogether ada 180 oz dlm freezer skg… With an average of 5-6 oz per session… Beforw this cuma dpt 2-3 oz saje. Esok back to work sudah…”

Testimoni 5

set penyusuan lengkap5

“Alhamdulillah hari pertama bersama shaklee set 3m badan sgt bertenaga walaupun anak kerap menyusu…syukur…badan tak menggigil dan rasa lapar pun tiada…harap2 dapat mantain sehingga akhir ramadhan…amin..”

 

Untuk pesanan atau jika ada sebarang pertanyaan mengenai Set Penyusuan Lengkap Shaklee bolehlah,

Hubungi:

Midzrana Amirul (ID 1171364)

014 6524751 (SMS / WA)

Leave a Reply