Tawaran hebat Pengedar Baru Shaklee !

Setelah berdaftar dengan seorang kakak tu (sahabat lama bertemu kembali sebenarnya..hehe), saya telah diberi penerangan tentang tawaran Shaklee kepada ahli macam saya (semua ahli biasanya digelar SID setelah berdaftar) untuk dinikmati.

Apakah tawaran tersebut?

Wang tunai

Dapatlah wang tunai tiap-tiap bulan. Dapat khasiat dari pemakanan suplemen untuk diri dan keluarga, dapat juga bonus lebih (sikit dan banyak bergantung pada impian masing-masing) jika ingin menjadikan Shaklee sebagai bisnes untuk menambah pendapatan atau sebaliknya..huhu. Nak yang mana? Tiada paksaan, kerana anda tidak akan ‘terpaksa’ dalam bisnes Shaklee (tanggungjawab masing-masing) dalam membina empayar bisnes.

Program subsidi kereta

Siapa tak mau kereta kan? Mestilah mahu. Pada masa kita memasang keinginan kita yang tinggi itu, kita bisa meraihnya dengan usaha yang setimpal jua. Buat bisnes sungguh-sungguh dan hasilnya dapat sebijik kereta? (ada cara untuk mendapatkannya tau..) Wahhh…, “kenalah bermula dari sekarang ye. Jika lambat? Lambat jugalah nak merasai peluang yang disediakan ini..hehe.”

Program Konvensyen

Selain dijanjikan kereta (bagi yang nakkk lah! Nak dengan usaha sekali..hehe) Shaklee juga menawarkan program konvensyen. Dalam program ini Shaklee menawarkan latihan, motivasi, pengiktirafan, keseronokan dan segala macam perasan ‘happy’ tu akan dapat dalam program ni. Bukan calang-calang program tau! Sebab tempat yang terpilih tu hanyalah tempat-tempat yang memang ‘grand’ lah kata orang. Kumpul-kumpul, happy-happy dapat pula bawa sekali insan tersayang dan ada juga insan-insan terpilih seperti anda yang turut sama merasai betapa ‘happening’nya event pada masa itu. Syukur sangat-sangat…jika dapat kad jemputan menyatakan ‘anda layak’..haha.

 

“Apa lagi? Ada lagikah tawaran??”

 

Haa…jika anda sudah mencapai dan merasa kesemua tawaran di atas (tawaran ketiga memori terindah sekali), sudah tentulah anda sendiri pun bukan lagi ‘calang-calang SID’ dah masa tu.

Anda boleh pergi mengembara, menjelajah ke mana saja anda mahu (sebab pendapatan pun dah tinggi, means bonuslah yang high), anda boleh petik jari (jika perlu sahaja tau..) nak buat apa yang ramai orang di luar sana tak mampu dan tak tercapai seperti mana anda yang sekarang. Mimpi jadi realiti…bersyukurlah masa tu banyak-banyak (apalagi jika empayar Shaklee anda sememangnya ohsem ‘gile-gile’) dan tingkatkan kerja keras untuk menolong orang lain pula yang memerlukan. Boleh bayangkan tak? Dapat rasa perasaan teruja saya sewaktu menghasilkan entri ni?haha..(abaikan yang terakhir).

 

Namun untuk mencapai sesuatu impian yang besar itu, putus asa jangan sekali. Jika kita putus asa dalam perjalanan untuk merealisasikan impian, kita akan automatik jauh dari matlamat kita. ‘Stay focus dalam gerak kerja insan-insan  berjaya yang telah melaluinya’ Naka tau tidak berjaya seperti mereka yang juara ini?

Cuba ‘cek’ mimpi-mimpi indah kita, bagaimana? Adakah untuk kaya dunia, atau kaya di akhirat sana? (Inilah yang buat saya kekal bersama insan-insan ini, kerana mereka tidak mengingatkan saya kepada kekayaan duit dunia, malah lebih jauh dari itu merekalah yang menyuktik perjuangan saya (dalam setiap perkara di dunia) dengan menginatkan saya kepada ‘Perjuangan Sebenar Sebagai Hamba Allah’, insya-Allah.

Bagaimana nak join ni??

–> Nak join team saya sekarang? Caranya anda hubungi saya dan nyatakan kesudiaan anda untuk menjadi ahli Shaklee yang sah. Seterusnya anda dijamin pasti !

Anda layak untuk menerima tawaran (kesemua tawaran dari peranggan atas hingga bawah) tersebut dan menikmati setiap saat-saat terindah anda bersama Shaklee.

Ok, boleh hubung SC ye..jangan malu dan segan-segan jika berhasrat ‘memasang impian’ untuk direalisasikan bersama insan lain yang telah pun berjaya. SC hanya membantu untuk bersama anda dalam meraih satu lagi nikmat ‘kebersamaan dalam berjuang (bisnes) kerana Allah’, insya-Allah…

Berminat untuk mendaftarkan keahlian sebagai Pengedar Sah Shaklee? Jika anda berminta, boleh hubungi SC pada bila-bila masa…

SMS / Whatsapp:

~ Midzrana Amirul ~

014 65 247 51